Asa sunt romanii. Intotdeauna aluneca pe langa lege si ies basma curata. Gasesc tot felul de motive, te aburesc si pana la urma tot platesti. Desi legea interzice, este adevarat mai voalat (ca tot se asteapta noul pachet legislativ), unitatile de in
Asa sunt romanii. Intotdeauna aluneca pe langa lege si ies basma curata. Gasesc tot felul de motive, te aburesc si pana la urma tot platesti. Desi legea interzice, este adevarat mai voalat (ca tot se asteapta noul pachet legislativ), unitatile de invatamant tot mai continua sa ceara bani de la parinti pentru fondul scolii. Mai tacit, pana acum 4-5 ani, lumea mai inchidea ochii la asemenea solicitari. scoala arata jalnic, directorul nu primea fonduri, se zbatea, cu putinii bani adunati, sa mai dea cu o bidinea prin salile de clasa si sa mai cumpere cateva planse. Iata, insa, ca acum, dupa ce scolile au primit o caruta de bani, mai toate fiind reabilitate si dotate cu mobilier si material didactic de ultima generatie, conducerile scolare continua sa pastreze cu sfintenie aceasta „traditie“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.