Un barbat din Berlin a reusit performanta de a-si uita propria masina intr-o benzinarie. Germanul a platit pentru benzina, a dat drumul la pompa, iar apoi, inexplicabil, a plecat acasa pe jos, uitand pur si simplu de autovehicul. Pentru ca masi

Un barbat din Berlin a reusit performanta de a-si uita propria masina intr-o benzinarie. Germanul a platit pentru benzina, a dat drumul la pompa, iar apoi, inexplicabil, a plecat acasa pe jos, uitand pur si simplu de autovehicul. Pentru ca masina bloca pompa, o angajata a benzinariei a devenit suspicioasa si a chemat politia, care l-a identificat foarte repede pe proprietarul autovehiculului. Barbatul a fost contactat de autoritati si a venit in mai putin de 30 de minute sa-si ridice masina, precizand ca nu intelege cum a putut face o asemenea greseala. Nu i-au fost aduse niciun fel de acuzatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.