Politistii bucuresteni de la Sectia 7 au retinut marti seara pe doi dintre barbatii care duminica dimineata au devastat o pizzerie din zona Pietei Bucur Obor. "Sint cei care au intrat in local cu topoarele in mina. Va fi retinut si ceta


Politistii bucuresteni de la Sectia 7 au retinut marti seara pe doi dintre barbatii care duminica dimineata au devastat o pizzerie din zona Pietei Bucur Obor. "Sint cei care au intrat in local cu topoarele in mina. Va fi retinut si cetateanul turc, angajatul pizzeriei", a declarat pentru Cotidianul comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei. Vasile Nedelcu, de 33 de ani, si Florin Vasile, de 32 de ani, sint retinuti pentru distrugere si ultraj, iar cetateanul turc ar putea fi cercetat pentru port ilegal de arma. Vasile si Nedelcu, impreuna cu alti patru tineri, au devastat duminica dimineata pizzeria Ines de la Obor. Politistii spun ca grupul de tineri a mai cerut un rind de cafele angajatilor pizzeriei, care i-au refuzat pe motiv ca era ora inchiderii. Cei sase nu au vrut sa paraseasca pizzeria, motiv pentru care cetateanul turc, unul dintre angajati, a luat un cutit si i-a amenintat. Tinerii au mers la masini si s-au inarmat cu doua topoare, o bara metalica si o bita, apoi au revenit in local, unde au spart doua vitrine frigorifice si un geam. (Georgeta Ghidovat)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.