"Pretul mediu al gazelor naturale pe piata europeana, prognozat pentru anul 2008, este de 300 de dolari", a afirmat Medvedev, citat de Mediafax. In ceea ce priveste anul 2007, managementul Gazprom a anuntat, anterior, ca pretul mediu al gazelor natur
"Pretul mediu al gazelor naturale pe piata europeana, prognozat pentru anul 2008, este de 300 de dolari", a afirmat Medvedev, citat de Mediafax. In ceea ce priveste anul 2007, managementul Gazprom a anuntat, anterior, ca pretul mediu al gazelor naturale se va plasa in intervalul 263-265 dolari la mia de metri cubi. Compania rusa de stat intentioneaza sa majoreze, la nivel european, tarifele percepute pentru livrarile de gaze naturale. Compania rusa de stat intentioneaza sa majoreze, la nivel european, tarifele percepute statelor care au facut parte din fostul bloc sovietic pentru livrarile de gaze naturale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.