Plangerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului impotriva generalului de Securitate Nicolae Plesita (foto) si a cinci fosti diplomati ai Ambasadei Romaniei la Bonn, acuzati de terorism, a fost conexata cu dosarul in care Plesita este a
Plangerea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului impotriva generalului de Securitate Nicolae Plesita (foto) si a cinci fosti diplomati ai Ambasadei Romaniei la Bonn, acuzati de terorism, a fost conexata cu dosarul in care Plesita este anchetat pentru complicitate cu Carlos Sacalul.

Dosarul se afla in lucru la Sectia Parchetelor Militare, unde este instrumentat de catre generalul magistrat Dan Voinea. In cauza initiala Nicolae Plesita era acuzat ca, impreuna cu cel mai cunoscut terorist al anilor '80, Ilici Ramirez Sanchez, cunoscut sub numele de Carlos Sacalul, ar fi incercat asasinarea mai multor redactori de la Radio Europa Libera.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.