O britanica sustine ca pisica sa stie sa faca autostopul, asteptand in fiecare dimineata, la aceeasi ora si in acelasi loc, sa fie dusa cu masina acasa, transmite Rompres. Potrivit BBC Online, pisica, pe nume Podge, iese in fiecare seara din casa s
O britanica sustine ca pisica sa stie sa faca autostopul, asteptand in fiecare dimineata, la aceeasi ora si in acelasi loc, sa fie dusa cu masina acasa, transmite Rompres. Potrivit BBC Online, pisica, pe nume Podge, iese in fiecare seara din casa si se plimba pe strazile din Bournemouth pana dimineata. In zorii celei de-a doua zile, felina, in varsta de 12 ani, poate fi gasita asteptand la aproape doi kilometri departare de casa. Proprietara, Liz Bullard, a precizat ca animalul a dobandit acest obicei la inceputul acestui an, dupa ce, la un moment dat, a disparut. Podge a fost gasita exact in locul in care obisnuieste acum sa faca autostopul. Si asa, un program de rutina a fost stabilit intre britanica si pisica ei, care dispare din casa seara de seara. In fiecare dimineata, femeia isi duce fiul la scoala, iar in drumul spre intoarcere, intre orele 8:00 si 8:15, opreste masina in locul cu pricina si isi ia pisica acasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.