Pedofilii vor primi gratuit pastile de Prozac ca o alternativa la procesul de castrare chimica menita sa le opreasca apetitul sexual, informeaza publicatia This is London consultata de Rompres.   Autoritatile britanice au luat in

Pedofilii vor primi gratuit pastile de Prozac ca o alternativa la procesul de castrare chimica menita sa le opreasca apetitul sexual, informeaza publicatia This is London consultata de Rompres.   Autoritatile britanice au luat in aceasta vara hotararea de a oferi pedofililor o medicatie in stare sa le inhibe apetitul sexual, insa aceste medicamente folosite in procesul de asa-zisa "castrare chimica" pot avea o serie de efecte secundare periculoase.   Astfel, medicamentul antidepresiv Prozac ar putea fi oferit in mod gratuit incepand de luna viitoare, ca o alternativa pentru pedofilii care sustin ca inclinatiile lor sexuale sunt provocate de anumite depresii.   Cea mai comuna forma de medicatie aplicata pedofililor este cea pe baza de Androcur, medicament ce se ia in forma de pilule sau ca solutie injectabila. Efectul acestui proces de castrare chimica consta in reducerea nivelului hormonilor responsabili de activitatea sexuala in organism, in speta reducerea testosteronului pana la nivelul unui copil la varsta preadolescentei. Acest tratament insa are o serie de efecte secundare, precum dezvoltarea sanilor sau pierderea unui procent important din masa osoasa a organismului.   Cel de-al doilea tratament, cel pe baza de Prozac, nu are atat de multe efecte secundare, iar cele pe care le are sunt de obicei mult mai reduse ce intensitate si dispar in timp.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.