Concertul pianistului francez Richard Clayderman, care ar fi trebuit sa aiba loc luni seara la Filarmonica de Stat Arad, a fost anulat, zeci de persoane fiind intoarse de la usile salii de spectacol.
Concertul ar fi trebuit sa aiba loc in urma c
Concertul pianistului francez Richard Clayderman, care ar fi trebuit sa aiba loc luni seara la Filarmonica de Stat Arad, a fost anulat, zeci de persoane fiind intoarse de la usile salii de spectacol.
Concertul ar fi trebuit sa aiba loc in urma cu doua saptamani, dar pentru ca la 29 octombrie erau vandute doar 300 din cele 600 de bilete disponibile, impresarul artistului a decis sa amane spectacolul pentru 12 noiembrie. Luni seara, insa, spectatorii au aflat ca artistul nu a mai venit la Arad, pentru ca in cele doua saptamani s-au mai vandut doar aproximativ 20 de bilete . “A fost o situatie neplacuta pentru ca multi spectatori care nu au stiut de anulare au venit si au aflat ca nu e niciun spectacol. Ei si-au primit inapoi banii pe bilete. Concertul a fost anulat de impresarul roman al pianistului, care mi-a spus ca ramane in paguba cu 11.000 de euro la asa putine bilete vandute”, a declarat directorul Filarmonicii, Dorin Frandes. El a tinut sa precizeze ca organizarea spectacolului a fost una privata si ca institutia pe care o conduce nu era implicata decat prin punerea la dispozitie a salii. Din cele peste 600 de bilete scoase la vanzare pentru concert, aradenii au cumparat putin peste 300, respectiv doar cele mai ieftine, la un pret de 100 de lei, in timp ce doar cateva bilete cu 350 de lei au fost vandute. Richard Clayderman, pe numele sau adevarat Philippe Pages, a vandut in cariera sa 70 milioane de discuri, in peste 57 de tari. Artistul francez sustine aproape 200 de concerte anual.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.