Specializata in muzica traditionala tunisiana - Maluf - Sonia M'Barek a inceput sa cante sub indrumarea mamei ei, iar apoi si-a facut studiile la Conservator. Ea este astazi una dintre putinele soliste ale genului, care a facut-o cunoscuta atat in Tu
Specializata in muzica traditionala tunisiana - Maluf - Sonia M'Barek a inceput sa cante sub indrumarea mamei ei, iar apoi si-a facut studiile la Conservator. Ea este astazi una dintre putinele soliste ale genului, care a facut-o cunoscuta atat in Tunisia, cat si in lumea intreaga. Maluf a fost si ramane un domeniu rezervat prin excelenta barbatilor si, tocmai de aceea, performantele vocale ale Soniei M'Barek merita amintite. Desi a abordat si alte stiluri muzicale de-a lungul carierei sale, incepute la varsta de noua ani, cand a aparut pentru prima data in public, Sonia a ramas fidela genului Maluf. La nici 30 de ani, cantareata tunisiana s-a facut remarcata printr-o voce cu inflexiuni speciale, care o recomanda pentru aceasta muzica incarcata de forta transcendentului. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.