Cantaretul american Michael Jackson planuieste sa lanseze impreuna cu fratele sau, Jermaine, tatal sau, Joe, si actorul recompensat cu Premiul Oscar Jamie Foxx un concurs de descoperire a tinerelor talente muzicale, similar emisiunii de televiziune "Megastar", informeaza celebritywonder.com, citat de Mediafax. Cantaretul (49 de ani) vrea sa lanseze un concurs rival emisiunii americane de succes "American Idol" (echivalentul "Megastar") moderata de Simon Cowell.
"Michael a vazut cat de mult succes a avut «American Idol», dar stie ca alaturi de familia sa si de prietenii celebri pe care ii are poate realiza o emisiune mult mai buna", a spus o sursa apropiata cantaretului. Starul pop urmeaza sa apara in decembrie ca mentor in concursul de descoperire de tinere talente, difuzat in Marea Britanie, "The X Factor", creat tot de producaorul de televiziune Simon Cowell. "Am primit un telefon de la oamenii lui (ai lui Michael Jackson ­ n.r.) care mi-au spus ca ii place emisiunea si si-ar dori sa participe la ea", a declarat recent Cowell.
Aceasta ar fi prima aparitie a lui Jackson la un post de televiziune britanic, dupa controversatul interviu acordat lui Martin Bashir pentru documentarul "Living with Michael Jackson: A Tonight Special", difuzat in 2003. Acest documentar, in care Jackson a recunoscut, printre altele, ca a dormit de mai multe ori cu copii in pat, a fost foarte important in procesul in care starul a fost acuzat de pedofilie. Procesul s-a incheiat in 2005 cu achitarea cantaretului.
Regina Elisabeta a II-a isi sarbatoreste Nunta de Diamant
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Principele Filip vor sarbatori la 20 noiembrie Nunta de Diamant, cu ocazia aniversarii celor 60 de ani de casatorie, la eveniment urmand sa participe si Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu, informeaza un comunicat remis Mediafax.
    La 19 noiembrie, la Catedrala Westminster din Londra, se va oficia o slujba de celebrare, destinata membrilor apropiati ai Familiei Regale a Marii Britanii.
    Principesa Margareta a Romaniei, care a fost botezata in religia ortodoxa de catre Principele Filip, si Principele Radu de Hohenzollern - Veringen vor reprezenta Familia Regala a Romaniei la acest eveniment.
    Postul public britanic de televiziune BBC1 va transmite live serviciul religios de la Catedrala Westminster. Dupa eveniment, Regina Elisabeta a II-a si Principele Filip vor dezveli o placa jubiliara in Piata Parlamentului (adiacenta Catedralei).
    De asemenea, Colectia Regala ­ institutie care se ocupa de colectia de arta a Casei Regale a Marii Britanii si de administrarea resedintelor ­ va organiza la Castelul Windsor o expozitie, cu ocazia aniversarii Nuntii de Diamant. Vor fi expuse obiecte din suita mariajelor celor cinci monarhi care au ocupat tronul Marii Britanii in ultimii 150 de ani.