Dupa ce si-au asigurat in mare parte prezenta in primavara Cupei UEFA in urma remizei inregistrate in fata lui Arsenal, jucatorii Slaviei au prins curaj si se gandesc chiar la o calificare in optimile Ligii Campionilor. Pentru asta, cehii au nevoie m
Dupa ce si-au asigurat in mare parte prezenta in primavara Cupei UEFA in urma remizei inregistrate in fata lui Arsenal, jucatorii Slaviei au prins curaj si se gandesc chiar la o calificare in optimile Ligii Campionilor. Pentru asta, cehii au nevoie mai intai de o victorie cu Steaua, la Bucuresti, in meciul de la 27 noiembrie. "Este o situatie favorabila pentru noi, mai sunt doua meciuri si avem patru puncte in fata Stelei. Obiectivul nostru a fost de la in­ceput locul trei. Daca invingem Steaua, ne putem gandi chiar la un miracol pentru ultimul meci, cu Sevilla", a spus vedeta Vladimir Smicer. Si mijlocasul francez Mickael Tavares a afirmat ca Slavia merita sa mearga macar in 16-imile Cupei UEFA: "Speram sa scoatem un rezultat bun la Bu­curesti pentru a ne asigura ca­li­ficarea in Cupa UEFA. Totul se va decide apoi in ultima etapa".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.