Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a intrat si el in universul bloggerilor, demonstrand ca este gata sa se adapteze la noile provocari al tehnicii, fiind departe de a renunta la activismul politic. Desi fostul sef de stat pare a fi fost inf
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a intrat si el in universul bloggerilor, demonstrand ca este gata sa se adapteze la noile provocari al tehnicii, fiind departe de a renunta la activismul politic. Desi fostul sef de stat pare a fi fost influentat de exemplul lui Adrian Nastase, blogul sau poarta marca inconfundabila Ion Iliescu. Ex-presedintele si-a depasit reticenta initiala, declarand pentru NewsIn ca, desi initial considerase blogurile o „mahala scrisa“, a inteles pana la urma ca este vorba de o „lume noua“, in care s-a lasat induplecat sa faca primii pasi. Totusi el a sustinut ca nu se va cobori mai jos de atat si nu va raspunde mesajelor polemice. Sub epigraful umanistului german Lessing, „Cea mai nobila preocupare a omului este omul“, Iliescu isi arata preocuparea pentru noile medii: „Am intrat in comunitatea virtuala a blogului convins de realitatea unui mediu dinamic, ce da posibilitatea fiecaruia de a-si expune ideile“. De asemenea, Iliescu sustine ca a adoptat aceasta postura inedita pentru ca are inca multe de spus pe scena politica: „Am multe de spus !


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.