Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu are mari sanse sa gazduiasca meciul de Cupa Davis dintre echipele Romaniei si Frantei, din cadrul primului tur al Grupei Mondiale, programat sa se desfasoare in februarie 2008, dupa ce inspectorul ITF a fost
Sala Sporturilor "Transilvania" din Sibiu are mari sanse sa gazduiasca meciul de Cupa Davis dintre echipele Romaniei si Frantei, din cadrul primului tur al Grupei Mondiale, programat sa se desfasoare in februarie 2008, dupa ce inspectorul ITF a fost multumit de locatia aleasa de FRT. "Cei de la ITF sunt foarte incantati de ceea ce au vazut, si-au dat verbal acordul, dar acum il asteptam si pe cel scris. Sunt sanse mari sa primim acordul ITF pentru ca meciul Romania - Franta sa se poata juca la Sibiu", a declarat, ieri, directorul general Dumitru Haradau. Potrivit oficialului FRT, reprezentantul ITF n-a avut obiectii legate de sala si a apreciat pozitiv faptul ca a fost respectat caietul de sarcini. In plus, se pare ca nici numarul minim de locuri impus de ITF (n.n. - sala din Sibiu are 2500 de locuri, iar recomandarea ITF este de minim 4000) nu ar reprezenta o problema, deoarece partida dintre Romania si Franta se va disputa in turul inaugural al competitiei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.