Un hotel ultraexclusivist, cu o singura camera de inchiriat, s-a deschis la Paris, relateaza site-ul Ananova, citat de Rompres.
Oaspetii hotelului Everland primesc o camera cu vedere la Turnul Eiffel, in care se afla, printre altele, un p

Un hotel ultraexclusivist, cu o singura camera de inchiriat, s-a deschis la Paris, relateaza site-ul Ananova, citat de Rompres.
Oaspetii hotelului Everland primesc o camera cu vedere la Turnul Eiffel, in care se afla, printre altele, un pat foarte spatios si un minibar. Pentru cei care doresc sa petreaca mai mult timp la hotel exista insa o problema: camera nu poate fi inchiriata decat o singura noapte.
Costul cazarii este de 450 de euro, iar pentru acesti bani, micul dejun poate fi servit direct in camera. In plus, oaspetii sunt incurajati sa fure prosoapele.
Hotelul ­ noteaza sursa citata ­ este de fapt o expozitie de arta, clientii sai fiind exponatele. "Este vorba despre hotelul de vis ­ arhitectura sa, detaliile pline de viata, cat si indemnul de a fura prosoapele brodate cu aur il fac unic", a declarat unul dintre organizatorii proiectului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.