Finantatorul stelist a declarat luni seara, dupa remiza cu Pandurii Tg. Jiu, scor 0-0, ca gruparea ros-albastra nu mai are sanse la titlul de campioana a Romaniei si a precizat ca jucatorii antrenati de Marius Lacatus merita sa termine campionatul pe
Finantatorul stelist a declarat luni seara, dupa remiza cu Pandurii Tg. Jiu, scor 0-0, ca gruparea ros-albastra nu mai are sanse la titlul de campioana a Romaniei si a precizat ca jucatorii antrenati de Marius Lacatus merita sa termine campionatul pe locurile 7-8! "De ce sa fiu suparat? Suparat cand se intampla ceva cu familia mea, ca nu traiesc din fotbal. Asta este, sa fie sanatosi! Ce sanse la titlu? Visati! S-a dus titlul, s-a dus tot! Un an pierdut si cu asta, basta! Daca vedeam ca joaca echipa, da, dar asa... Care este obiectivul acum? Locurile 7-8, ca sa nu mergem in cupele europene, ca nu meritam! Ce masuri voi lua? Masuri ca sa terminam pe 8, ca acolo ne e locul", a spus Gigi Becali.
Steaua nu a reusit decat o remiza luni seara, in Ghencea, cu Pandurii, intr-un meci restanta din etapa a 5-a a Ligii I. "Militarii" au facut o noua partida slaba, motiv pentru suporteri, si asa destul de putini la ultimele meciuri, sa-i conteste pe fotbalisti. Aproximativ 200 de suporteri s-au dus la vestiare, la incheierea meciului, si i-au injurat pe jucatorii antrenati de Lacatus, carora le-au cerut sa plece din Ghencea. Suporterii au scandat "Rusine sa va fie!", "Mercenarilor!", "Afara din Ghencea!" si "Laca, rupe-le capul!". Fanii au fost scosi de fortele de ordine in afara stadionului. Nici oficialii din Ghencea n-au scapat de apostrofarile fanilor, care le-au reprosat campania de achizitii si prestatia slaba a jucatorilor. De altfel, inca din timpul meciului, suporterii stelisti au scandat "Jucati fotbal!", "Daca fotbal nu jucati, voi din Ghencea sa plecati!", "Ne-am saturat de voi!", Daca si Dinamo va bate, o sa aveti parbrize sparte!" si "Laca, rupe-le capul!" si au insotit pasele stelistilor cu ole-uri ironice. Surdu a fost huiduit in momentul introducerii in teren, la fel ca si V. Iacob, cand a fost inlocuit, acesta din urma aplaudandu-i pe suporteri. De asemenea, un alt jucator stelist injurat a fost Lovin.
Lacatus: "Luptam pentru podium"
Singurii stelisti carora li s-a scandat numele au fost antrenorul Lacatus si Neaga, iar E. Baciu si I. Rada au fost aplaudati. Jucatorii stelisti au parasit terenul in huiduielile suporterilor, care au scandat "Rusine sa va fie".
Antrenorul stelist a declarat ca este optimist in privinta evolutiilor viitoare ale Stelei si a subliniat ca nu poate sa dezarmeze si nici jucatorii sai nu trebuie sa faca acest lucru. "Am facut un joc modest, foarte rar am ajuns sa punem in pericol poarta adversa, constructia a fost lenta, previzibila, nu am avut un ritm bun si nu am creat superioritate pe benzi. Din ce am discutat noi inainte, nu stiu daca ne-au iesit doua, trei faze. Este pacat! Nu pot spune ca jucatorii nu-si doresc, dar deocamdata atata pot oferi. Nu cred ca Steaua s-a rupt de plutonul fruntas. Sunt optimist. Cat timp vom avea sanse pentru podium, vom lupta. Nu pot sa dezarmez si acelasi lucru trebuie sa-l faca si jucatorii", a spus Lacatus. Acesta a vorbit si despre reactia suporterilor la meciul de luni seara. "Fiecare este liber sa se exprime cum vrea. Trebuie sa fim alaturi de jucatori, sa-i aducem la un nivel mai ridicat, pentru ca la urmatoarele meciuri sa-i aplaude. Credeti ca eu ma bucur de reactia publicului vizavi de mine? In sufletul meu poate ma bucur, dar ma si doare cand vad ca nu sunt rezultate si nu pot sa ma bucur alaturi de jucatori. In functie de rezultate, la iarna, daca va fi cazul, vor fi si transferuri. Toate la timpul lor. Tot ce ne preocupa acum este sa iesim din pasa proasta de joc si de rezultate", a declarat Lacatus. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.