Suporterii stelisti ii critica aspru pe jucatori in urma rezultatului de egalitate, scor 0-0, inregistrat in meciul cu Pandurii, din Liga I, si ii ameninta pe fotbalisti ca vor avea probleme daca nu castiga derbiul cu Dinamo, programat la 24 noiembri
Suporterii stelisti ii critica aspru pe jucatori in urma rezultatului de egalitate, scor 0-0, inregistrat in meciul cu Pandurii, din Liga I, si ii ameninta pe fotbalisti ca vor avea probleme daca nu castiga derbiul cu Dinamo, programat la 24 noiembrie.

Un fan, al carui nick name este "alessa", crede ca jucatorii stelisti n-au niciun pic de respect fata de suporteri: "Nu joaca nimic, nu fac nimic pe teren, alearga ca bezmeticii. Doamne, parca ieri aveam mari sperante si vise despre ce poate deveni Steaua, iar acum nu mai am curajul sa ma mai gandesc la viitor, deoarece pare tare sumbru. Unii jucatori ca Iacob, Surdu, Petre Marin, Neaga etc. nu au ce cauta la Steaua, iar ciobanul vrea sa-i vanda tocmai pe acei jucatori de valoare certa (...), Dica si Goian. Jiji l-a adus pe acest mercenar de Giovanni la Steaua doar ca sa vanda jucatorii de valoare".

"Zerg" il critica pe Marius Lacatus, despre care crede ca "nu e antrenor". Nicaieri nu a avut performante si nici la Steaua nu va avea. E deja de trei saptamani aici si Steaua joaca din ce in ce mai rau, mai rau chiar decat pe vremea lu zerolaroiu", a scris el.

"Grizonatu" e de parere ca jucatorii Stelei "nu stiu cu obiectul", din moment ce de multe etape cel mai bun jucator este portarul Zapata.

"Floppy2001" spune ca jucatorii nu-i respecta pe suporterii care vin la stadion meci de meci, indiferent de vreme. "A, si cum sa nu-l injuri pe Iacob cand aplauda ironic la schimbare galeria, dupa ce tot meciul a fost cizma echipei?", a adaugat el.

"Catalin stelistu" a notat ca Steaua a ajuns "rusinea campionatului". "(...) pentru faptul ca nu jucam nimic, nu avem nici macar vointa de a castiga un meci. Cand ma uit la meci parca vad o echipa formata din veterani ai fotbalului care joaca in scop caritabil. Nu tu idee de joc, nu tu combinatii. Sincer, jocul pe care l-am vazut cu Pandurii l-am mai vazut sambata la un derbi local din Liga a III-a. Suntem ciuca batailor atat in campionat, cat si in Liga Campionilor, daca mai pierdem si in Cupa Romaniei atunci putem spune cu tarie ca a fost un an ratat complet. S-au intamplat si la case mai mari tragedii de genul celei de acum de la Steaua, dar si-au revenit... deci nu-mi ramane decat sa astept cu infrigurare sa vina si la noi, cat mai repede, acea zi a renasterii. Ultimul lucru pe care mi-l doresc in acest an de la echipa e sa bata pe Dinamo (tur-retur), asta pentru mandria noastra de stelisti. Macar atat!", a spus el.

"Cipper" crede ca declinul a inceput dupa meciul de la Kiev: "Gigi Becali a facut o campanie de achizitii slaba. Si nu ca numar de jucatori, ci ca valoare a acestora. In afara de trei-patru, restul nu se pretau la nivelul Stelei, ceea ce s-a si dovedit. Ce vina are Hagi pentru pregatirea de vara? Astia nici atunci nu voiau sa alerge. Cred ca a sosit momentul ca vedetele sa plece. Sa ramana muncitorii". "Virgil" spune ca dupa plecarea lui Hagi totul a inceput sa se naruie, iar Lacatus nu a venit cu nimic nou, deoarece "nu poate si gata": "Becali e principalul vinovat. Sunt convins ca exista si tensiuni in vestiarul echipei, altfel Lacatus nu ar mai invoca atat de des numele lui Radoi si nu i-ar astepta atat de mult reintrarea. Echipa e plafonata si din pacate jucatorii blazati. Steaua are in primul rand nevoie de un conducator de club adevarat. Apoi de un antrenor din clasa lui Arsene Wenger care sa aduca jucatori talentati la preturi mici, din cele mai indepartate colturi ale lumii, pe care apoi sa-i invete cum sa stea in teren si sa-i faca sa inteleaga ce asteapta de la ei. Ar mai fi nevoie si de rabdare din partea conducatorilor, de sustinerea suporterilor si rezultatele nu ar intarzia prea mult sa vina. Primul pas: afara Becali".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.