Daca ati ratat cumva episodul 56 din serialul despre Elodia de la OTV, va spun eu ce titlu a avut. S-a chemat in felul urmator: „Maseurul Elodiei stia de relatia avocatei cu SPP-istul Ilie Cristian". Interesant, nu? Totusi, mai exista intrebari care nu si-au primit raspunsul nici pina-n ziua de azi. Ii rog pe domnii Lazarus (Luis Lazarus) si Diaconescu (Dan Diaconescu) sa scoata o hirtie si un pix si sa fie atit de amabili sa noteze: dar ginecologul Elodiei ce stie? A vorbit cineva cu el? Coafeza si manichiurista Elodiei detin vreo informatie senzationala? Cu cosmeticiana la care se ducea sa se epileze a stat cineva de vorba?

De fapt, se ducea sa se epileze sau se facea ea singura, acasa? Si, daca se facea singura, acasa, se facea cu ceara sau cu epilatorul? Epilator cu gheata sau fara? Ceara fierbinte sau benzi epilatoare reci?

Haideti, domnu’ Lazarus, la treaba! Pe cai, Dane! Va asteptam cit mai repede cu raspunsurile la aceste intrebari. Multumim! Pfuu, incredibil! Era sa uit! Ar mai fi o intrebare, al carei raspuns mi se pare de departe cel mai important dintre toate: daca folosea ceara fierbinte, cum dracu’ scotea, dupa aia, fumul si mirosul din casa?

E nebunie cu „Dansez pentru tine" asta. Se difuzeaza vineri seara, in direct, pe PRO TV, iar simbata, in reluare.

Problema e ca, simbata, nu se da o singura reluare, ci mai multe. Nu stiu exact cite. Ce stiu e ca am deschis dimineata si am dat nas in nas cu Stefan Banica jr. Apoi, peste citeva ore, dupa-amiaza, tirziu, am dat iar pe PRO TV si era tot Stefan Banica jr. Dupa aia, nici n-am mai avut curajul sa incerc. Mi-era sa nu fac dependenta de mutra sotului Zinei si sa ajung, Doamne fereste, sa umblu cu poza lui in portofel.