Partidul Socialist European (PES) a cerut - printr-o scrisoare deschisa trimisa formatiunilor politice europene membre ale grupurilor liberal si, respectiv, popular - sa ia pozitie ferma impotriva declaratiilor lui Adrian Cioroianu, "care au fost con
Partidul Socialist European (PES) a cerut - printr-o scrisoare deschisa trimisa formatiunilor politice europene membre ale grupurilor liberal si, respectiv, popular - sa ia pozitie ferma impotriva declaratiilor lui Adrian Cioroianu, "care au fost condamnate de Centrul Simon Wiesenthal si de presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso".

a€˜"PES condamna afirmatiile ministrului si, chiar daca apreciaza drept pozitive scuzele acestuia, insista asupra faptului ca n-ar fi trebuit facute vreodata si ca oamenii politici care se opun cu adevarat discriminarii nu ar face niciodata astfel de comentarii", se arata in documentul citat. "Nu inteleg cum poate cineva sa faca o afirmatie ca asta si sa afirme pe urma ca a fost o greseala. Din anumite motive pe care nu le inteleg, politicieni de dreapta continua sa faca afirmatii stupide precum aceea a lui Cioroianu", a declarat secretarul general al PES, Philip Cordery.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.