Mijlocasul echipei Slavia Praga, Vladimir Smicer, a declarat ca daca echipa ceha invinge pe Steaua la Bucuresti in etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor, se poate gandi chiar si la un miracol in fata FC Sevilla, in ultimul meci din grupa, inf
Mijlocasul echipei Slavia Praga, Vladimir Smicer, a declarat ca daca echipa ceha invinge pe Steaua la Bucuresti in etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor, se poate gandi chiar si la un miracol in fata FC Sevilla, in ultimul meci din grupa, informeaza Radio Praga. SPERANTE. "Este o situatie faborabila pentru noi sa avem patru puncte in fata Stelei cu doar doua meciuri inainte de final. Inca de la inceput obiectivul nostru era sa terminam pe locul trei. Acum, daca reusim un rezultat pozitiv in fata Stelei, daca invingem, atunci ne putem gandi chiar la un mic miracol pentru ultimul meci, in care vom intalni Sevilla", a spus Smicer. Mijlocasul francez Mickael Tavares a afirmat ca Slavia merita sa mearga macar in 16-imile Cupei UEFA, daca nu in optimile Ligii Campionilor. "Cred ca meciul nul cu Arsenal este meritat. Acum speram sa scoatem un rezultat bun la Bucuresti pentru a ne asigura calificarea in Cupa UEFA. Vom juca cu ambitie si vom da maximum. Daca putem termina pe locul doi? Totul se va decide in etapa urmatoare a grupei, pentru moment nu se pot face calcule. Vom incerca sa scoatem cat mai mult", a spus el.Slavia Praga a invins cu scorul de 2-1 Steaua in prima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, cele doua echipe urmand sa se intalneasca la Bucuresti la 27 noiembrie, in etapa a cincea a fazei grupelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.