Doi elevi din clasa a VI-a de la Scoala "Anton Pann" din Ploiesti s-au luat la bataie pe terenul de sport, in timpul orei de educatie fizica, in timp ce profesorul se afla pe culoarul scolii, supraveghindu-i pe elevi printr-un geam. Unul dintre ei &#
Doi elevi din clasa a VI-a de la Scoala "Anton Pann" din Ploiesti s-au luat la bataie pe terenul de sport, in timpul orei de educatie fizica, in timp ce profesorul se afla pe culoarul scolii, supraveghindu-i pe elevi printr-un geam. Unul dintre ei  a fost ranit cu un briceag.  Conducerea Inspectoratului Scolar sustine ca profesorul de sport nu are nicio vina pentru incident, el neputand sa fie pe teren din motive medicale.     SCANDAL. Conform celor declarate de  purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, Aurel Graur, unul dintre copii, care a fost lovit cu mingea de un coleg de clasa, a scos un briceag, iar cel care l-a lovit cu mingea a incercat sa-i smulga briceagul din mana, moment in care s-a ranit la degetul mare. In urma anchetei facute de Inspectorat in acest caz s-a stabilit ca profesorul la ora caruia s-a petrecut incidentul nu are nicio vina intrucat starea de sanatate a acestuia l-a impiedicat sa se afle pe teren, alaturi de copii, in timpul orei de sport. "Domnul profesor a facut recent un preinfarct si din acest motiv nu are voie sa stea in frig. La inceputul orei a organizat echipele si i-a lasat pe copii sa joace fotbal, dupa care a intrat pe culoarul scolii si ii supraveghea pe elevi pe geam. Din acuza acestei situatii deosebite, nu putem spune ca este vina profesorului pentru ceea ce s-a intamplat", a declarat Aurel Graur. Reprezentantul Inspectoratului Scolar a precizat ca parintii copilului care a venit cu briceagul la scoala si si-a amenintat colegul de clasa au fost amendati de catre politisti, iar agresorului ii va fi scazuta nota la purtare. Graur a mai spus ca familia elevului agresat nu a depus nicio plangere in urma acestui incident.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.