Iliescu Costin Calin are 10 ani si a disparut azi de acasa. Locuieste in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti. Dimineata, baiatul a plecat, impreuna cu fratele lui, Ionut, spre scoala. Nu a mai ajuns acolo. Cand s-au intors de la servic


Iliescu Costin Calin are 10 ani si a disparut azi de acasa. Locuieste in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti. Dimineata, baiatul a plecat, impreuna cu fratele lui, Ionut, spre scoala. Nu a mai ajuns acolo. Cand s-au intors de la serviciu, parintii au gasit in dreptul usii de la intrarea in apartament un biletel pe care scria:

"Mami, tati, Ionut,
Sunt prea prost ca sa traiesc alaturi de voi, asa ca fug in lume. Costin".In momentul disparitiei, Costin era imbracat cu o geaca de fas lunga, in culorile rosu, verde si alb (v. foto), blugi si adidasi. Pe cap purta un fes negru cu emblema "Steaua" iar asupra lui avea un ghiozdan crem.

Ii rugam pe toti cei care pot da informatii despre Costin sa sune imediat la 112 sau la redactia "Jurnalului National".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.