Reprezentantele handbalului feminin romanesc in Cupa Cupelor au parte de adversare pe masura in optimile de finala, dupa ce, ieri, la tragerea la sorti, EHF a anuntat ca Rulmentul Brasov va intalni echipa ungara DVSC Debrecen, iar "U" Jolidon Cluj va
Reprezentantele handbalului feminin romanesc in Cupa Cupelor au parte de adversare pe masura in optimile de finala, dupa ce, ieri, la tragerea la sorti, EHF a anuntat ca Rulmentul Brasov va intalni echipa ungara DVSC Debrecen, iar "U" Jolidon Cluj va evolua impotriva gruparii sarbe Naisa Nis, intr-o dubla care reediteaza finala Challenge Cup din sezonul trecut.
In vreme ce galonata Oltchim Rm. Valcea face legea in Liga Campionilor si se indreapta cu pasi siguri spre fazele superioare ale celei mai importante competitii continentale intercluburi, celelalte reprezentante ale handbalului feminin autohton in cupele europene si-au aflat, ieri, viitoarele adversare din optimile de finala. Din pacate, in Cupa Cupelor, norocul pare sa fi ocolit echipele Rulmentul Brasov si "U" Jolidon Cluj, care vor avea de infruntat in optimile de finala doua grupari extrem de valoroase, DVSC Debrecen si Naisa Nis. "Niciodata n-am avut noroc la tragerea la sorti. Am avut parte de adversari mai slabi doar atunci cand toate echipele erau slabe. Din pacate, n-avem ce face si va trebui sa ne luptam si cu Debrecen. Vom intalni o echipa solida, experimentata, dar nu trebuie sa cedam. Trebuie sa avem incredere in forta grupului", a spus antrenoarea Rulmentului, Mariana Tarca (foto). "Desi vom juca cu acelasi adversar din finala Challenge Cup, avem acum ocazia sa ne luam revansa si sa demonstram ca anul trecut a fost un accident", a spus si directorul clujean Mircea Cucuian. Mai norocoase au fost Tomis Constanta si Dunarea Braila care vor juca in optimile de finala ale Challenge Cup cu doua grupari mai modeste, echipa de pe Litoral urmand sa intalneasca selectionata azera ABU Baku, in vreme ce sportivele de la Dunare se vor ciocni cu echipa ceha DHK Zora Olomouc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.