Italianul a declarat dupa derby-ul pierdut cu Rapid ca nu s-a gandit "niciodata" sa plece de la Dinamo si a precizat ca pentru echipa va fi "foarte greu" sa revina in lupta pentru titlu. "Nu m-am gandit sa renunt, niciodata! In viata de antrenor t
Italianul a declarat dupa derby-ul pierdut cu Rapid ca nu s-a gandit "niciodata" sa plece de la Dinamo si a precizat ca pentru echipa va fi "foarte greu" sa revina in lupta pentru titlu. "Nu m-am gandit sa renunt, niciodata! In viata de antrenor trebuie sa te gandesti bine. Nu cred ca cineva joaca pentru un alt antrenor sau pentru a demite un antrenor. Sunt un om care isi stie bine meseria. Tot ce s-a intamplat zilele trecute, cu numele care s-au vehiculat, nu e corect! Eu am venit la jumatatea lui septembrie. Un antrenor are nevoie de timp. Eu am contract cu Dinamo si trebuie sa facem ceva pentru a readuce echipa in lupta pentru titlu. Ultima oara cand am pierdut cu Rapid am castigat un titlu, e important si asta", a spus Zenga, facand referire la perioada in care a antrenat Steaua, in sezonul 2004/2005.
Dinamo a suferit duminica seara prima infrangere in campionat de la numirea lui Zenga in functia de antrenor principal, in locul lui Mircea Rednic, aflat acum la Rapid! Pana in etapa a 6-a, Dinamo a fost pregatita de Rednic si a suferit doua infrangeri pe teren propriu: 0-2 cu FC Vaslui (etapa a 2-a) si 0-1 cu Gloria Bistrita (etapa a 6-a). Zenga a preluat echipa incepand cu etapa a 7-a, 5-2 in deplasare cu Politehnica Iasi. Au urmat apoi trei victorii si patru remize. Esecul din meciul cu Rapid este al treilea suferit in acest sezon pe teren propriu de campioana en-titre. Suporterii lui Dinamo au cerut demisia lui Zenga in timpul meciului cu Rapid, la scorul de 2-0 pentru "alb-visinii", si l-au huiduit pe presedintele executiv Cristian Borcea. Zenga a fost apostrofat si injurat de suporterii dinamovisti de la tribuna a doua si la pauza, cand Rapid conducea cu scorul de 1-0, italianul raspunzand cu aceeasi moneda! In minutul 60, cand Rapid conducea deja cu scorul de 2-0, fanii dinamovisti au strigat "Rusine, rusine sa va fie!", "Demisia!" si "Plecati cu toti, mai bine plecati cu totii!", dar si "Cristi Borcea esti o mizerie!". In minutul 75, suporterii din factiunea "Peluza Catalin Haldan" a galeriei dinamoviste au scandat din nou "Rusine sa va fie!" si apoi au inceput sa paraseasca tribuna, fiind ironizati de galeria rapidista, care le-a strigat "Plecati acasa!". "Nu suntem iesiti din lupta pentru titlu, din punct de vedere matematic, dar daca gandim realist, acum e foarte greu. Normal ca suporterii sunt suparati si ii inteleg, noi voiam sa facem mai mult. Oricum, nu cred ca cineva a pregatit meciul pentru a-l pierde", a spus Zenga, care s-a declarat dezamagit de infrangerea din jocul cu Rapid. "Normal ca sunt dezamagit pentru ca am pierdut un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem. A fost prea multa nervozitate in acest meci si jocul nu ne-a iesit. Am luat ambele goluri pe doua greseli. Am pierdut un meci care ne doare mult. E bine ca vine aceasta pauza, trebuie sa ne revenim pentru ca in joc e viitorul echipei. Eu stiu ce e cu echipa, dar nu pot sa spun in fata ziaristilor, pentru ca nu e corect", a declarat Zenga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.