FIFA a interzis ieri gruparii din Banie sa mai faca transferuri timp de un an, amendandu-i pe olteni si cu 180.000 de euro pentru neplata unor datorii de pe vremea lui Dinel Staicu.

La doi ani si jumatate de cand a renuntat la fotbal, Dine
FIFA a interzis ieri gruparii din Banie sa mai faca transferuri timp de un an, amendandu-i pe olteni si cu 180.000 de euro pentru neplata unor datorii de pe vremea lui Dinel Staicu.

La doi ani si jumatate de cand a renuntat la fotbal, Dinel Staicu (foto stanga, langa Mititelu) face in continuare rau Universitatii. Din cauza ca fostul patron a dat afara trei jucatori brazilieni in 2005 fara sa le plateasca salariile, FIFA a blocat ieri in totalitate transferurile Craiovei pana in noiembrie 2008! Oltenii vor trebui sa scoata din buzunar si 180.000 de euro, drept amenda.   INGINERIE. In martie 2005, la mijlocul sezonului la capatul caruia Craiova avea sa retrogradeze in Divizia B pentru prima oara in istoria clubului, Universitatea i-a legitimat pe brazilienii Alesander Negri (portar), Marcos Honorio Marquinhos (mijlocas) si Eduardo Roberto Magri (atacant), pentru care clubul a dat anunt de angajare chiar in ziarul actualului proprietar, Adrian Mititelu. Dupa doar doua luni, Staicu a realizat iminenta retrogradarii si s-a pus pe lichidarea lotului, de la care a vandut peste 14 jucatori, oltenii jucand in ultimele etape cu echipa de juniori. Dorind sa scape de datoriile catre cei trei brazilieni, acestia au fost pur si simplu lasati de izbeliste, fara sa li se mai plateasca drepturile financiare. In vara lui 2005, Adrian Mititelu a preluat echipa, sustinand insa ca tranzactia presupunea doar locul din liga secunda, culorile si palmaresul, care au fost transferate unei societati noi, fara alte datorii. Deocamdata, oficialii Universitatii au declarat ca vor face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. dragos.stoica@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.