Piata telefoniei mobile din Romania este aproape de "penetrare 100%". Dupa prezentarea rezultatelor trimestriale de catre Vodafone, reiese ca numarul SIM-urilor active este de 21,4 milioane. Avand in vedere ca, dupa ultimele cifre oficiale, populatia
Piata telefoniei mobile din Romania este aproape de "penetrare 100%". Dupa prezentarea rezultatelor trimestriale de catre Vodafone, reiese ca numarul SIM-urilor active este de 21,4 milioane. Avand in vedere ca, dupa ultimele cifre oficiale, populatia Romaniei ajunsese la 21,5 milioane, s-ar putea spune ca doar o promotie ne mai desparte de "pragul psihologic" de 100%.  

Cei mai multi utilizatori sunt de partea operatorului Orange (9,3 milioane), pozitia a doua fiind detinuta de Vodafone (8,57 milioane). Operatorul Cosmote a anuntat recent 3 milioane de utilizatori in timp ce la Zapp sunt inregistrati 500.000 de abonati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.