Un tanar de 18 ani a fost ucis in Brooklyn, un cartier al New Yorkului, luni sear" de politie, care il credea inarmat deoarece avea in mana o perie de par. Khiel Coppin tocmai avusese o altercatie violenta cu mama sa, care a chemat politia in

Un tanar de 18 ani a fost ucis in Brooklyn, un cartier al New Yorkului, luni sear" de politie, care il credea inarmat deoarece avea in mana o perie de par. Khiel Coppin tocmai avusese o altercatie violenta cu mama sa, care a chemat politia in ajutor, a precizat New York Times. In timp ce vorbea la telefon, politistii il auzeau pe fiul sau strigand ca este inarmat si ca o va omori, adauga cotidianul.   Ajunsi la fata locului, politistii au intrat in apartament, situat la parter. Tanarul a sarit atunci pe fereastra, tinand un obiect in mana, si s-a trezit in fata altor politisti, care l-au ciuruit.  Grav ranit de circa 20 de gloante, tanarul a fost incatusat inainte de a fi transportat la spital, unde a decedat, potrivit postului de televiziune New York One.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.