Fotbalistul a intervenit pentru a-si salva un prieten care trecuse pe culoarea rosie a semaforului.

Derby-ul Rapid-Dinamo a avut prelungiri in strada. Giulesteanul Cristian Sapunaru a fost incatusat si amendat ieri-dimineata pentru ca a bruscat si a injurat mai multi politisti, la citeva ore dupa ce George Copos spunea ca i-a cinstit pe jucatori cu cite un pahar de vin. Incidentul s-a petrecut putin dupa ora 5.00, cind un echipaj de la Circulatie a oprit Fordul Focus pe care-l conducea Nicola Vukovici, cetatean sirb. Potrivit politistilor, soferul trecuse pe culoarea rosie a semaforului.

Acestia mai spun ca in masina se afla un alt fotbalist de la Rapid, Vladimir Bozovici, care l-ar fi chemat in ajutor pe Sapunaru. Dupa zece minute, in ciuda orei matinale, la fata locului au sosit Sapunaru si sotia acestuia. Situatia s-a tensionat si mai tare cind Sapunaru a inceput sa-i impinga si sa-i injure pe politisti. Acestia au chemat imediat intariri prin statie. A mai venit un echipaj de la Brigada de Politie Rutiera, dar nu a fost suficient. In final, alte patru echipaje de la Sectia 14 de politie au reusit sa-l linisteasca pe Sapunaru. Politistii i-au pus catuse si l-au dus la sectie, unde l-au amendat cu 200 de lei. Tot acolo, soferul Nicola Vukovici a aflat ca i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile, Bozovici scapind fara nici o sanctiune.

ĄDupa cum am mai spus, militienii dinainte de 1989 erau mai onesti decit cei de astazi. Daca pe vremuri retineau rapidistii inainte de meciul direct, acum o fac dupa", a spus George Copos, euforia victoriei cu Dinamo facindu-l sa uite de amenzile date in trecut jucatorilor pentru escapade nocturne.