O serie de rochii realizate de creatori de moda europeni, invitati sa modernizeze tinutele eroinelor animate ale lui Walt Disney, vor fi scoase la licitatie de Casa Christiea€™s, la Paris, la 19 noiembrie, in beneficiul UNICEF. Compania Bac
O serie de rochii realizate de creatori de moda europeni, invitati sa modernizeze tinutele eroinelor animate ale lui Walt Disney, vor fi scoase la licitatie de Casa Christiea€™s, la Paris, la 19 noiembrie, in beneficiul UNICEF. Compania Baccarat, renumita pentru produsele sale din cristal, s-a asociat acestei licitatii in interes caritabil reinventand pantoful magic al Cenusaresei. Eroina a primit din partea creatoarei Corinne Cobson o tinuta de printesa rocka€™n roll, sexy, cu o rochie scurta din organdi de matase asortata la bocanci Doc Martens. Eroina din "Frumoasa si Bestia" a primit din partea creatoarei Nathalie Garçon un mantou scurt, alb, bordat cu blana, jupoane din dantela si cizme foarte inalte cu toc. Cele 25 de rochii de printesa vor fi expuse pentru public in perioada 16-19 noiembrie, la saloanele casei de licitatii Christiea€™s din Paris.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.