Compania Unirea Shopping Center Bucuresti a inregistrat in primele noua luni un profit de 8,02 milioane de lei (2,43 milioane de euro) in avans cu 44%, iar cifra de afaceri a urcat cu 13,5%, fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 52,3
Compania Unirea Shopping Center Bucuresti a inregistrat in primele noua luni un profit de 8,02 milioane de lei (2,43 milioane de euro) in avans cu 44%, iar cifra de afaceri a urcat cu 13,5%, fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la 52,34 milioane de lei (15,86 milioane euro).
Firma a consemnat in intervalul ianuarie - septembrie venituri totale de 53 de milioane de lei, in avans cu 11,5%, iar cheltuielile au urcat cu 6%, la 43,64 milioane de lei, potrivit raportului financiar trimestrial transmis, luni, Rasdaq.
Principalul actionar al Unirea Shopping Center este compania imobiliara Nova Trade, controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, care detine 65,4% din actiuni.
Nova Trade si-ar putea majora participatia la centrul comercial din Bucuresti prin aport in natura, cu investitia in parcarea multietajata, amenajata in spatele magazinului, in cadrul majorarii de capital cu 2,63 milioane lei, la 7,84 milioane lei.
Operatiunea va fi discutata de actionari, la 5 decembrie.
Activitatea principala a firmei este inchirierea de spatii comerciale si depozite la cele 280 de magazine aflate in centrul comercial din Bucuresti. In plus, compania vinde, in trei magazine din complexul Unirea Shopping Center, incaltaminte, articole de voiaj, ciorapi si haine pentru copii, la care se adauga comercializarea de vinuri si alte produse intr-un magazin din Aeroportul International Henri Coanda Otopeni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.