• Cind mai era un pic si se atingea miliardul de pisici salvate de pompieri din copaci, in direct, la emisiunile de stiri, iata ca a aparut si prima stire ceva mai interesanta cu pisici.

La N24 s-a petrecut memorabilul eveniment, stirea era titrata „Pisica turbata", pisica se afla fix in starea descrisa in titlu si muscase nu mai putin de trei persoane, iar pompierii isi vedeau, in timpul asta, de ale lor, fara sa aiba nici cea mai mica trebusoara cu subiectul. Atentie, nu stiu ce ma face sa cred ca nici stirile despre cai salvati de pompieri din gropi, pe cale sa atinga si ele macar milionul, daca nu miliardul, nu mai sint chiar asa interesante. Feriti-va, asadar, de toti caii pe care-i intilniti. S-ar putea sa fie turbati si sa va apuce de turul pantalonilor, ca sa ajunga la stiri.

• Ce politician a evoluat in ultima editie a emisiunii „Dansez pentru tine"? Hai ca stiti, doar s-a difuzat o data in direct si de vreo 400 de ori in reluare.

Cozmin Gusa a evoluat, intr-un dans umanitar, alaturi de o fata pe care n-am retinut cum o cheama. Propun ca participarea politicienilor la „Dansez pentru tine" sa se extinda masiv. I-as implica in special pe politicienii mai nervosi, fiindca dansul are, printre altele, si un oaresce efect de calmare. Ia sa-i cheme pe Vadim si pe Becali sa danseze impreuna un vals, sa vezi de n-or sa se poarte dupa aia ca niste mielusei. Becali o sa se uite la meciurile Stelei cu linistea si dezinteresul cu care le priveste p-alea in care joaca Concordia Chiajna, iar Vadim o sa devina fan Basescu si o sa se mute in Covasna, ca sa traiasca pina la adinci batrineti inconjurat de unguri. Iar daca n-o sa se intimple toate astea, daca dansul n-o sa aiba efect de Rudotel, macar noi, telespectatorii, o sa ne distram.