Cincisprezece masini de interventie si 75 de pompieri se afla la locul unde a izbucnit incendiul, intr-o zona industriala din estul Londrei. Un reprezentant al serviciilor de securitate a declarat ca incendiul a izbucnit intr-un fost depou de autobuz
Cincisprezece masini de interventie si 75 de pompieri se afla la locul unde a izbucnit incendiul, intr-o zona industriala din estul Londrei. Un reprezentant al serviciilor de securitate a declarat ca incendiul a izbucnit intr-un fost depou de autobuze, nu departe de zona unde urmeaza sa fie construit satul sportiv pentru Jocurile Olimpice din 2012. Doua ambulante au ajuns la fata locului, dar surse medicale au anuntat ca nu au fost inregistrate victime. Presa britanica a anuntat ca a fost auzita si o explozie, ceea ce a provocat temeri privind producerea unui atac. "Pentru moment, nu avem nimic care sa sugereze ca ar fi altceva decat un incendiu", a declarat un purtator de cuvant al politiei. "Acum urmarim ce se intampla. Discutam cu politia metropolitana despre aceasta", a declarat un purtator de cuvant al Ministerului britanic de Interne. "Ni s-a spus ca nu exista informatii despre o explozie", a adaugat el. Intrebat daca poate exclude existenta unei legaturi teroriste a incidentului, un oficial din serviciile de securitate a declarat ca, pentru moment, nu poate fi exclusa nici o ipoteza. "Este prea devreme. Dar, deocamdata, situatia este tratata ca incendiu. In mod evident, vom urmari in continuare situatia. Nu vom exclude inca nimic", a adaugat el. Mai multe atacuri sinucigase comise, la 7 iulie 2005, in sistemul de transport al Londrei s-au soldat cu moartea a 52 de persoane. O portiune din linia de cale ferata londoneza a fost inchisa din cauza norului gros de fum din zona. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.