Banca ungara OTP va cumpara banca ruseasca Donskoy Narodny, contra sumei de 40,95 milioane dolari, a precizat intr-o declaratie ieri grupul bancar ungar, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. Banca rusa, care la sfarsitul anului 2006 detinea active
Banca ungara OTP va cumpara banca ruseasca Donskoy Narodny, contra sumei de 40,95 milioane dolari, a precizat intr-o declaratie ieri grupul bancar ungar, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. Banca rusa, care la sfarsitul anului 2006 detinea active in valoare de 89,3 mil. dolari, 170.000 de conturi de depozit si 50.000 de acorduri de imprumuturi bancare, va fi preluata de OTP. Banca ungara a declarat ca doreste o fuziune a noii divizii din Rusia cu banca Investsber, filiala sa mai mare de pe piata rusa. OTP a declarat ca vrea sa cumpere una sau mai multe banci regionale, pentru a-si complementa operatiunile deja existente, insa a adaugat ca achizitiile sunt fiecare in parte de doar 50 milioane dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.