Orasul Himmelpfort din estul Germaniei are o traditie mai ciudata, dar amuzanta.Pentru o luna de zile, postasul se transforma in Mos Craciun, imparte scrisori si raspunde celor care scriu de pe intreg mapamondul. Localnicii se pot bucura de aceste se
Orasul Himmelpfort din estul Germaniei are o traditie mai ciudata, dar amuzanta.Pentru o luna de zile, postasul se transforma in Mos Craciun, imparte scrisori si raspunde celor care scriu de pe intreg mapamondul. Localnicii se pot bucura de aceste servicii doar pana la 17 decembrie, cand Mosul intra in concediu.     RECORD - Carte de bucate de sase kilograme Un renumit bucatar francez a prezentat la Paris ultima sa creatie:  o carte de bucate care are 1.136 de pagini si can­ta­reste sase kilograme. In "Grand Livre de Cuisine", Alain Ducasse - care detine un intreg im­periu de restaurante in marile orase ale lu­mii - a adunat peste 500 de re­tete deosebite. Pretul cartii - care va ajun­ge pe rafturile librariilor in aceasta sap­tamana - nu este foarte piperat, insa nici "fad" - 215 euro.   NEW YORK - Razboi impotriva porumbeilor Un membru al Consiliului municipal din New York doreste declansarea unui razboi total impotriva porumbeilor din oras si pro­mite ca nu se va lasa descurajat. Simcha Fel­der a cerut administratiei orasului sa adopte un proiect care presupune amenda­rea cu 1.000 de dolari a persoanelor surprin­se hranind porumbei, introducerea de contraceptive in mancarea pasarilor si aducerea unor soimi in zona.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.