Fabbiani trimite o torpila de la douazeci de metri. Stancioiu plonjeaza si scoate miraculos in corner. Atacantul  argentinian al lui CFR Cluj se duce si ii strange mana adversarului, ca semn de pretuire pentru interventia sa. Se executa lovitur
Fabbiani trimite o torpila de la douazeci de metri. Stancioiu plonjeaza si scoate miraculos in corner. Atacantul argentinian al lui CFR Cluj se duce si ii strange mana adversarului, ca semn de pretuire pentru interventia sa. Se executa lovitura de la colt. Un clujean loveste mingea cu capul. Out de poarta. Desi mai este mai mult de o repriza pana la finalul meciului, Tony alearga disperat, recupereaza balonul de dupa panourile publicitare si il asaza repede la coltul careului mic, pentru ca oaspetii sa reia jocul.

Nu a mai fost nevoie sa vedem combinatiile si actiunile indivivuale ale fotbalistilor antrenati de Ioan Andone pentru a intelege de ce sunt acestia pe primul loc, la opt puncte distanta de a doua clasata. Intre CFR si echipele din Capitala exista o mare diferenta de mentalitate in acest moment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.