Dupa Mircea Geoana, Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc, a venit randul lui Ion Iliescu sa intre in blogosfera. Proaspat lansat, jurnalul fostului presedinte contine, pe langa o invitatie la dialog, un atac la adresa referendumului pentru votul unino
Dupa Mircea Geoana, Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc, a venit randul lui Ion Iliescu sa intre in blogosfera. Proaspat lansat, jurnalul fostului presedinte contine, pe langa o invitatie la dialog, un atac la adresa referendumului pentru votul uninominal. Considerand demersul lui Traian Basescu ''o interventie brutala in functionarea institutiilor si un element de bruiaj al alegerilor europarlamentare'', bloggerul recunoaste ca nu va vota la referendum pentru ca vrea sa-si concentreze atentia asupra alegerilor pentru Parlamentul European.
De departe, partidul cu cei mai activi blogeri este PSD, primul politician notoriu care a inceput sa scrie fiind Mircea Geoana. A urmat Adrian Nastase care a intuit ca blogul poate avea si rol de arma politica si a inceput sa se rafuiasca cu liderul PSD prin intermediul propriului jurnalul on-line.
Blog-ul fostului presedinte al Romaniei poate fi accesat la
http://ioniliescu.wordpress.com


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.