Nefericitul Mailat a reusit, fara sa vrea, sa aprinda dezbateri serioase, la nivel european, in problema tiganilor. In sfarsit, dupa atatia ani de ipocrizie cu iz diplomatic, se recunoaste ca etnia rroma este o problema. Si, asa cum satiriza „
Nefericitul Mailat a reusit, fara sa vrea, sa aprinda dezbateri serioase, la nivel european, in problema tiganilor. In sfarsit, dupa atatia ani de ipocrizie cu iz diplomatic, se recunoaste ca etnia rroma este o problema. Si, asa cum satiriza „Academia Catavencu“, in urma cu cativa ani, problema este una singura, atat pentru rromii nostri, cat si pentru francii, bulgii, germii si italii lor. Globalizarea inseamna, in principal, o intrepatrundere a culturilor si popoarelor, care trebuie sa ajunga, in final, la dezideratul (nu stiu cui?) de universalizare europeana. Si, fiindca suntem cu totii o singura mare familie, trebuie sa ne asimilam unii pe altii si, mai ales, sa ne suportam unii pe altii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.