Directorul general al FR Tenis, Dumitru Haradau, a declarat ieri, dupa vizita efectuata de un reprezentant al Federatiei Internationale, ca Sala Sporturilor din Sibiu are sanse mari sa gazduiasca in februarie meciul Romania - Franta, din primul tur a
Directorul general al FR Tenis, Dumitru Haradau, a declarat ieri, dupa vizita efectuata de un reprezentant al Federatiei Internationale, ca Sala Sporturilor din Sibiu are sanse mari sa gazduiasca in februarie meciul Romania - Franta, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis. "Cei de la ITF sunt incantati de ceea ce au vazut, si-au dat verbal acordul, acum il asteptam si pe cel scris. Sunt sanse mari ca meciul sa se dispute la Sibiu" a spus Haradau. Singura problema a Salii Transilvania este numarul de locuri, mai mic de 4.000, cum recomanda ITF pentru meciurile din Grupa Mondiala. FRT a mai primit o derogare asemanatoare in 2005, pentru meciul cu Belarus, care s-a jucat la Brasov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.