Cristian Chivu, capitanul Nationalei, a tinut ieri sa le raspunda din nou contestatarilor generatiei sale. "E nesperat, nimeni nu se astepta sa fim calificati cu doua meciuri mai devreme. Acest cantonament va fi mult mai relaxat, chiar daca suntem co
Cristian Chivu, capitanul Nationalei, a tinut ieri sa le raspunda din nou contestatarilor generatiei sale. "E nesperat, nimeni nu se astepta sa fim calificati cu doua meciuri mai devreme. Acest cantonament va fi mult mai relaxat, chiar daca suntem constienti de importanta celor doua meciuri, e in joc palmaresul echipei nationale, Romania isi doreste sa continue pe drumul bun. M-am simtit mandru tot timpul, chiar daca am fost o generatie de ratati pana acum, asa cum au spus unii, am fost respectat de colegii din Italia, asa e normal. N-am dat palme nimanui, cei care ne-au consideratratati si-au dat palme singuri, de bucurie sau de tristete", a spus fundasul lui Inter. "Vrem sa castigam, pentru ca dorinta noastra e sa terminam pe primul loc si asteptam sa avem suporteri la meciul cu Albania, pentru ca e o calificare muncita, o asteptam de foarte multa vreme si ne dorim sa-i avem alaturi. E greu sa umpli stadioanele, lumea s-a saturat de violente, scandaluri, speculatii, e trist pentru ca e o performanta notabila a echipei nationale, ar fi frumos un stadion plin si sa ne bucuram impreuna cu suporterii", a mai spus Chivu. Intrebat care e diferenta dintre Chivu de la Euro 2000 si Chivu de la Euro 2008, jucatorul a raspuns: "Nu stiu, n-am ajuns inca la turneul final, o sa va spun atunci. In 2000, la primul meci imi tremurau picioarele, acum nu se mai pune problema, sunt opt ani de cand joc la un nivel mare. E o emotie speciala pe care o vom simti. Mi-au tremurat picioarele cu Germania, era primul meci, voiam sa-mi fac bandajele la glezna si nu puteam, imi tremurau picioarele. Cu Anglia era emotia, adrenalina, iti impui inainte de meci sa-ti stapanesti frica". Chivu nu a evitat nici situatia "fierbinte" a romanilor din Italia, afirmand ca nu este nimic nou, fiindca el de patru ani este facut permanent "tigan" de catre fanii italieni. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.