Tricolorii au fost prezenti luni la Palatul Elisabeta, la "Seara Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei", in cadrul careia s-au intalnit cu Regele Mihai I, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu de Hohenzollern-Veringen. La evenime
Tricolorii au fost prezenti luni la Palatul Elisabeta, la "Seara Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei", in cadrul careia s-au intalnit cu Regele Mihai I, Regina Ana, Principesa Margareta si Principele Radu de Hohenzollern-Veringen. La eveniment, jucatorii au fost insotiti de presedintele FRF, Mircea Sandu, si de directorul general Ionut Lupescu.   CADOURI. Selectionerul Victor Piturca nu a fost prezent alaturi de tricolori, deoarece s-a aflat in acelasi timp in Ghencea, unde a urmarit meciul Steaua - Pandurii Targu-Jiu. In cadrul intalnirii au luat cuvantul Regele Mihai I, Mircea Sandu si capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, s-au facut schimburi de cadouri si s-a ciocnit o cupa de sampanie. Familia regala a primit din par­tea juca­torilor doua mingi si doua tricouri cu autografe ale tuturor fotbalistilor din echipa nationala. In schimb, Regele si Regina le-au urat succes la turneul final al "europenelor" de vara viitoare, promitand sa fie prezenti la cel putin unul dintre meciurile Romaniei din Austria sau din Elvetia.   PREGATIRE. Inainte de festivitatea de la Palatul Elisabeta, selectionerul a condus un prim antrenament, la Mogosoaia, 16 jucatori efectuand cateva alergari usoare si unele exercitii specifice recuperarii dupa me­ciurile disputate in week-end-ul precedent. Pe langa Adrian Mutu, indisponibil pentru ultimele doua partide din preliminariile Euro 2008, de la sedinta de pregatire au mai lipsit George Ogararu, care a sosit abia ieri de la Amsterdam, dar si cei patru jucatori ai Stelei, care au evoluat in restanta cu Pandurii, mai putin Dorin Goian, suspendat pentru jocul respectiv. Dinamovistul Stefan Radu s-a retras de la antrenament dupa doar 22 de minute, el indrep­tan­du-se spre vestiare ala­turi de me­di­cul Pompiliu Po­pescu.  Mutu, regretat Portarul Bulgariei, Dimitar Ivankov, de la Kayserispor, a acordat o declaratie razboinica inaintea meciului de sambata seara, de la Sofia. "Sansele noastre de calificare nu s-au evaporat definitiv, dar e greu de crezut ca se mai poate face ceva. Romanii au exagerat cu barfele si atitudinea negativa fata de noi. Vrem sa facem un meci bun sambata, sa ne multumim fanii si sa invingem echipa Romaniei". Atacantul lui Tottenham, Dimitar Berbatov a afirmat ca are o stare de spirit excelenta inaintea confruntarii, dar pare usor dezinteresat. "Am calatorit de la Londra la Sofia in avion cu actorul american Morgan Freeman, care va filma aici, mi-a facut mare placere sa-l cunosc", a spus atacantul bulgar. Cealalta vedeta din lotul lui Dimitar Penev, Martin Petrov, de la Atletico Madrid, a spus: "Pacat ca nu joaca Mutu, mi-ar fi placut sa fie pe teren. Cred ca interesul suporterilor pentru acest meci va fi urias. Vrem sa invingem Romania, dupa ce nici in meciul de la ei n-au reusit sa ne bata". Natio­nala Bulgariei a facut luni primul antrenament dupa reunire, chiar pe stadionul Vasil Levski, unde se va juca meciul de sambata, aseara pregatindu-se pe stadionul Gheorghi Asparuhov.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.