Victoria cu Dinamo, sarbatorita in mijlocul galeriei rapidiste, pare sa-l fi readus pe George Copos la sentimente mai bune in ceea ce priveste investitiile lui in fotbal. Convins ca echipa sa va castiga campionatul, patronul giulestenilor ii ataca p
Victoria cu Dinamo, sarbatorita in mijlocul galeriei rapidiste, pare sa-l fi readus pe George Copos la sentimente mai bune in ceea ce priveste investitiile lui in fotbal. Convins ca echipa sa va castiga campionatul, patronul giulestenilor ii ataca pe rivalii de la CFR Cluj. „Este adevarat, Rapid este sora mai mica a CFR-ului, pentru ca ei s-au infiintat in 1907, iar noi in 1923. Dar doar din punctul acesta de vedere. Daca ne uitam la rezultatele de-a lungul vremii, cred ca nu exista comparatie. CFR Cluj are nevoie de inca o suta de ani pentru a obtine performantele Rapidului, adica trei campionate, treisprezece Cupe si patru Supercupe. Asta ca sa nu mai spun de rezultatele din cupele europene. Clujenii au innebunit toti, Rapid nu e de vanzare. Si ca sa raspund, le transmit celor de la Cluj ca in primavara, cand se va relua campionatul, Rapid va fi echipa de pe primul loc“, a declarat George Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.