Astazi, la Mogosoaia, tricolorii se vor reuni pentru ultima actiune din actualele preliminarii de calificare la Campionatul European din 2008. Cum tricolorii au obtinut deja biletele pentru turneul final din Austria si Elvetia, partidele cu Bulgaria
Astazi, la Mogosoaia, tricolorii se vor reuni pentru ultima actiune din actualele preliminarii de calificare la Campionatul European din 2008. Cum tricolorii au obtinut deja biletele pentru turneul final din Austria si Elvetia, partidele cu Bulgaria (sambata, ora 18.00, pe stadionul “Vasil Levski” din Sofia) si Albania (miercuri, 21 noiembrie, ora 18.00, stadion “Lia Manoliu” - Bucuresti) vor fi primele meciuri de verificare inainte de turneul final. Chiar daca nu mai are nici o miza sportiva, partida de la Sofia va fi una a orgoliilor dupa razboiul declaratiilor din ultimul an. Astazi, la ora 12.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.