Fundasii rapidisti Cristian Sapunaru si Vladimir Bozovici au fost condusi, luni, in jurul orei 05.10, la Sectia 14 de Politie, avand catuse la maini, deoarece au adus injurii unui echipaj de la politia rutiera, a declarat agentiei MEDIAFAX purtatorul
Fundasii rapidisti Cristian Sapunaru si Vladimir Bozovici au fost condusi, luni, in jurul orei 05.10, la Sectia 14 de Politie, avand catuse la maini, deoarece au adus injurii unui echipaj de la politia rutiera, a declarat agentiei MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei, Christian Ciocan.

"Azi dimineata Vukovici Nikola, cetatean sarb, conducea o masina pe Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi spre Buldevardul Cantemir. Acesta nu a oprit la culoarea rosie a semaforului, motiv pentru care a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. La scurt timp, la fata locului a venit Cristian Sapunaru, care impreuna cu Vladimir Bozovici, care se afla pe locul din dreapta al lui Vukovici, i-au injurat pe politisti. La fata locului a mai venit un echipaj de la politia rutiera si patru echipaje de la Sectia 14. Deoarece Sapunaru si Bozovici devenisera violenti, politistii i-au incatusat si i-au dus la Sectia 14 de langa liceul Ion Creanga", a spus Ciocan.

Ciocan a afirmat ca Vladimir Bozovici s-a speriat si nu a mai vociferat, insa Cristian Sapunaru a continuat sa-i injure pe politisti, motiv pentru care a fost sanctionat pentru tulburarea linistii publice cu 200 de lei, in timp ce conducatorul auto, Vukovici Nicola, a ramas fara permis pentru o luna. Copos: Asta e o procedura care face parte din mijloacele Militiei de pe vremuri   Principalul finantator al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca retinerea jucatorilor Cristian Sapunaru si Vladimir Bozovici de catre un echipaj de politie, este o procedura care face parte din mijloacele specifice ale Militiei de pe vremuri.

"Asta e o procedura care face parte din mijloacele specifice ale Militiei de pe vremuri. Atunci ii retineau, ii arestau pe jucatorii Rapidului inainte de meciurile cu Dinamo, acum au schimbat foaia si i-au retinut dupa meci. Nu stiu exact ce s-a intamplat, e regretabil, dar eu ii sustin", a spus Copos.

George Copos a afirmat ca din cate stie, Bozovici si Sapunaru nu consuma bauturi alcoolice. "Din ce stiu eu, Bozovici nu bea alcool, la fel nici Sapunaru. Am stat de multe ori cu ei impreuna si nu i-am vazut sa bea. Cu siguranta nu au fost in stare de ebrietate. Ei au avut liber din partea lui Mircea Rednic si permisiunea sa mearga sa petreaca. Asta nu inseamna ca oamenii nu pot sa mearga undeva intr-un club, intr-o discoteca impreuna cu sotiile si prietenii", a completat Copos. Mediafax 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.