Principalii agenti de turism din orasul-statiune Vatra Dornei, care aduna in fiecare iarna sute de mii de amatori de schi si de aer curat, si-au definitivat ofertele pentru perioada sarbatorilor de iarna. In functie de posibilitatile financiare ale
Principalii agenti de turism din orasul-statiune Vatra Dornei, care aduna in fiecare iarna sute de mii de amatori de schi si de aer curat, si-au definitivat ofertele pentru perioada sarbatorilor de iarna. In functie de posibilitatile financiare ale fiecarui turist, statiunea din inima Bucovinei ofera diverse variante celor care vor sa-si petreaca sarbatorile de iarna in aceasta zona a tarii.

Pentru un pachet de cinci, respectiv sase nopti la Complexul hotelier Bradul - Calimani, un turist va plati intre 1.350 si 1.475 lei la doua stele si intre 1.440 si 1.590 lei pentru un confort de trei stele. Pachetele includ cazare, mic dejun si pranz - bufet suedez, cina festiva de Revelion si cea de carnaval, un spectacol inedit, tombola, foc de artificii si alte surprize.

Hotelul „Carol“, de trei stele, situat in centrul statiunii, ofera pentru Revelionul 2008 un pachet de cinci nopti, la pretul de 2.030 lei de persoana. Acesta include cazare cu pensiune completa, cina bucovineana cu program artistic (dansuri populare si obiceiuri de iarna), barbecue la cota 1300, cina festiva de Revelion, cea d e carnaval, divertisment si un pachet de relaxare. Singura structura de cazare de patru stele din Vatra Dornei, hotelul „Alpin“, a lansat pentru perioada mentionata un sejur de sase nopti, la pretul de 2.320 lei de persoana, in camera dubla, si 2.750 lei de persoana, in apartament. Pentru cei cu mai putini bani exista varianta hotelurilor de doua stele. La acestea, un sejur de cinci zile scoate din buzunarul turistului intre 1.025 si 1.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.