Fanii “Batranei Doamne” au decis sa puna mana de la mana pentru a oferi o motivatie simbolica fotbalistilor. Situatia financiara la UTA este una dezastruoasa.

In cazul in care formatia UT Arad nu isi rezolva cat mai repede pro
Fanii “Batranei Doamne” au decis sa puna mana de la mana pentru a oferi o motivatie simbolica fotbalistilor. Situatia financiara la UTA este una dezastruoasa.

In cazul in care formatia UT Arad nu isi rezolva cat mai repede problemele financiare, este posibil ca in aceasta iarna sa asistam la o premiera: o echipa din Liga 1 sa se retraga din campionat. Majoritatea fotbalistilor sunt decisi sa depuna memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, motivul fiind cat se poate de simplu: nu si-au mai incasat salariile din luna august. De asemenea, ultimele patru partide le-au disputat fara prime de joc, deoarece ambii finantatori, Nicolae Bara si Sandu Ion, s-au retras din club, in acest moment UTA fiind in imposibilitate de plata. In acest moment, la club mai activeaza trei oficiali, unul dintre ei, Marcel Coras, fiind in perioada de preaviz, dupa ce a demisionat saptamana trecuta.

Datoriile clubului sunt de 900.000 de euro, fiind neachitate, pe langa salarii, datorii catre gruparile CFR Cluj, Sheriff Tiraspol, FC Arges si Dinamo, impozite si penalitati catre stat, precum si facturi catre furnizori. “„UTA a aj uns echipa nimanui, fotbalistii au jucat astazi doar pe micul dejun.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.