Instrumentele informatice asigura optimizarea procesului de productie si dezvoltarea de afaceri durabile

Recent, Iasiul a gazduit, pentru a treia oara, cea de-a 24-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabil
Instrumentele informatice asigura optimizarea procesului de productie si dezvoltarea de afaceri durabile

Recent, Iasiul a gazduit, pentru a treia oara, cea de-a 24-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Ca in fiecare an, SolePAD a luat forma unei manifestari menite sa aduca fata in fata furnizorii de tehnologie cu potentialii beneficiari, in vederea obtinerii de rezultate reale, rapide si reciproc avantajoase. In cadrul evenimentului, Cristina Chirvasie (foto), Manufacturing Solution Sales Manager in cadrul SIVECO Romånia, a prezentat suita SIVECO Applications 2010, beneficiile pe care implementarea acestei solutii le aduce societatilor de productie, cat si referintele companiei in acest sector.

„Tot mai multe organizatii din sectorul productiv introduc in activitatile lor curente solutii informatice moderne, de natura a contribui la cresterea randamentului si la imbunatatirea calitatii produselor finite. SIVECO Romånia le propune organizatiilor o solutie pentru managementul total si eficient al activitatilor de pregatire, p rogramare, lansare, urmarire si control al proceselor de productie“, declara Cristina Chirvasie.

Pentru companiile din sectorul productiv in cadrul carora fiecare departament lucreaza cu diferite aplicatii, concatenarea, sincronizarea si integrarea informatiilor devin destul de dificile. In cazul unui numar mare de comenzi sau a unui program de fabricatie complex, procesele devin greu de urmarit pana la capat pe tot intreg fluxul de productie, iar jonctiunea reper/tehnologie, respectiv utilizarea multitehnologie la nivel de reper, devine greu de realizat.

Aceste probleme pot fi usor depasite prin implementarea unei solutii dedicate activitatii de productie, mai ales daca mai beneficiaza si de o experienta in domeniu. Componenta de Management al Productiei propusa de SIVECO Romånia aduce in plus si beneficiile specifice unui sistem informatic integrat, respectiv o conceptie unitara de dezvoltare, o baza de date comuna folosita, interfata grafica si schimbul permanent de informatii necesare derularii fluxurilor de productie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.