Scandalul sexual in care au fost implicati Columbenii a atras pareri pro si contra din partea cunoscutilor. Cea care ii sustine cel mai tare si care probabil le-ar fi urmat exemplul este Oana, sotia lui Viorel Lis. Tånara de 28 de ani intreaba
Scandalul sexual in care au fost implicati Columbenii a atras pareri pro si contra din partea cunoscutilor. Cea care ii sustine cel mai tare si care probabil le-ar fi urmat exemplul este Oana, sotia lui Viorel Lis. Tånara de 28 de ani intreaba cu regret pe unde era miliardarul cånd ea era tånara si in cautare de sot.

Vizavi de filmuletul care a facut valva in presa si in care se spune ca sotii Columbeanu ar fi fost surprinsi in timpul unei partide de sex oral in separeul unui restaurant, multi au strambat din nas, dar la fel de multe vedete i-au sustinut. In timp ce Iri s-a facut foc si para si spune ca nu este decat o facatura ordinara din partea unor netrebnici, Monica a gasit si partea buna din tot acest circ televizat. “Mi-am dat seama cine ma iubeste si cine nu. Ma bucur ca socrii mei ma iubesc si m-au sustinut inca de la inceput. Este 100% un trucaj si i-am dat in judecata pe cei care ne-au acuzat de asa ceva”, spune presupusa protagonista a filmului XXX. Intrebata daca ar fi fost in stare sa faca asa ceva, Oana, sotia lui Viorel Lis, spune ca nu stie daca s-ar fi pretat chiar la asemenea dovada de iubire, indifere nt cat de mare ar fi fost pasiunea, dar a lasat de inteles ca, daca ar fi fost vorba de Irinel, poate ca s-ar mai fi gandit. “Eu am tot o relatie cu o mare diferenta de varsta si ar fi culmea sa-i judec pe ei. Din contra, il intreb pe domnul Irinel unde era cand aveam si eu 18 ani, ca nu ne-am intalnit”, a spus Oana in cadrul “Povestirilor de noapte” de la Acasa TV.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.