Martora care a ajutat la arestarea lui Nicolae Romulus Mailat, romanul acuzat ca a ucis-o pe Giovanna Regianni, a confirmat ieri in fata magistratilor toate acuzatiile aduse barbatului, informeaza Reuters Italia.

Emilia Neamtu, de 47 de a
Martora care a ajutat la arestarea lui Nicolae Romulus Mailat, romanul acuzat ca a ucis-o pe Giovanna Regianni, a confirmat ieri in fata magistratilor toate acuzatiile aduse barbatului, informeaza Reuters Italia.

Emilia Neamtu, de 47 de ani, verisoara de gradul II cu Mailat, a povestit ca, la 31 octombrie, l-a vazut pe acesta aruncand intr-o groapa corpul femeii pe care care il purtase pe umar.

Romanul sustine ca nu a violat-o sI nici n-a gresat-o in vreun fel pe italianca Giovanna Reggiani, ci doar i-a furat poseta, in timp ce aceasta se afla intr-o statie de autobuz din apropierea tabereu in care locuia.
Jurnalistii de la La Repubblica au remarcat ca femeia, imbracata intr-o rochie lunga pana in pamant sI cu batic in cap, a venit sa depuna marturie insotita de cei doi fii sI de una dintre nurori.


Roma - Ranit cu arme albeUn roman a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, in timp ec se afla in zona Monte delle Capre, din Roma, informeaza Adnkronos. Romanul a fost transportat in stare de inconstienta la spitalul San Camillo. Barbatul prezenta pe partea stanga a corpului mai multe rani adanci, provocate de arme albe. Cei care l-au agresat pe roman sunt cautatI de politie.



Italia - Torinez agresat, roman banuit Autoritatile italiene suspecteaza ca un imigrant roman l-a agresat pe un batran gasit in stare grava in propria locuinta din orasul Torino (nord), informeaza Mediafa, care citeaza L'Espresso. Agresiunea s-a produs sambata seara in locuinta lui Ugo Frigato (84 de ani). Batranul a fost gasit pe podea, cu rani la cap, cu fracturi multiple si plin de sange.

Agresorul a reusit sa fure 1.100 de euro din casa victimei, dar a fost surprins in locuinta de un vecin care auzise zgomote. "Mi-a tras un pumn si am cazut", declara vecinul Carlo Lagostene. "Era un tip blond si slab, parea unul din est, probabil roman", afirma martorul.

Declaratia sa este confirmata si de alti vecini care l-au vazut pe agresor fugind. Politia studiaza doua variante: fie victima i-a deschis usa agresorului, fie acesta a avut cheie pentru intrarea in apartament. Se pare ca mai aveau chei ale apartamentului victimei o ruda care il avea in ingrijire si menajera, o imigranta romanca.
Mediafax
    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.