In emisiunea protevista a carei gazda este, Catalin Maruta va avea astazi placerea de a se prezenta publicului si in calitate de actor intr-un videoclip. Este vorba despre savantul pasionat de numerologie,  personaj pe care il intruchipeaz
In emisiunea protevista a carei gazda este, Catalin Maruta va avea astazi placerea de a se prezenta publicului si in calitate de actor intr-un videoclip. Este vorba despre savantul pasionat de numerologie,  personaj pe care il intruchipeaza in cel mai nou clip al Andrei, "Dragostea ramane", care va fi difuzat in premiera in emisiuneaHappy Hour.


Andra si Catalin interpreteaza rolurile unor indragostiti intr-o poveste de iubire la fel de frumoasa ca si cea pe care o traiesc in realitate. La inceputul clipului, il vedem pe Catalin-omul de stiinta cufundat in calcule si ecuatii, mult prea ocupat ca sa isi dea seama ca raspunsul la intrebarile lui este chiar dragostea. Acest lucru se schimba insa atunci cand, prin ochelarii care faceau parte din costumatia de savant, o vede pe Andra si pasiunea sa pentru numere se transforma in dragoste pentru artista. "Fanii au fost cei care ne-au sugerat sa mai facem un clip impreuna. Eu cred foarte mult in acest single si in videoclip si sper sa fie bine primit de toti cei care il vor urmari", declara Andra.


Cu toate ca afara a fost foarte frig iar filmarile au durat mai mult de 12 ore, Andra a rezistat si si-a jucat rolul pana la capat ca o adevarata profesionista. De-a lungul zilei de filmare, Andra a schimbat trei randuri de haine si doua platouri de filmare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.