Pentru a-si intari pozitia de producator local si chiar regional de medicamente generice, LaborMed Pharma nu exclude in urmatoarele 12 luni incheierea unui parteneriat  cu un investitor strategic. In acest sens, compania este asistata de Raiffei
Pentru a-si intari pozitia de producator local si chiar regional de medicamente generice, LaborMed Pharma nu exclude in urmatoarele 12 luni incheierea unui parteneriat cu un investitor strategic. In acest sens, compania este asistata de Raiffeisen Investment Romania, care are rolul de a evalua si propune varianta optima de dezvoltare a societatii.
LaborMed Pharma vrea sa-si creasca exporturile, dupa ce a mutat intreaga productie in fabrica inaugurata la inceputul acestui an. ''In prezent, lucram la crearea unei structuri de export bine definite si ne concentram pe trecerea documentatiei intregului portofoliu in format CTD, necesar inregistrarii medicamentelor pe celelalte piete din Uniunea Europeana. Exportul catre UE este un prilej de a ne face cunoscute produsele in afara granitelor tarii. Mizam pe capacitatea de productie care depaseste cererea interna si pe experienta indelungata in productia de medicamente pentru a initia colaborari internationale si a creste exporturile", a declarat Xeni-Camelia Dicu, director general Labormed Pharma.
Grupul farmaceutic LaborMed Pharma, care a incheiat primele 6 luni ale acestui an cu o cifra de afaceri de aproximativ 40 milioane RON, respectiv 12 milioane euro, estimeaza pentru sfarsitul lui 2007 un business de 35 milioane euro.|
LaborMed Pharma ocupa in trimestrul al treilea al acestui an locul 6 in topul producatorilor locali, cu o cota de piata de 1,6%. Totodata, compania are o o cota de piata de aproximativ 1% in Republica Moldova si intentioneaza atingerea unui nivel similar si in alte piete din regiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.