Distribuitorul de apa in sistem watercooler La Fantana Bucuresti isi propune pentru anul viitor o cifra de afaceri de 33 de milioane euro, in avans cu 65% fata de nivelul estimat pentru acest an, de 20 de milioane euro, cresterea fiind sustinuta de d
Distribuitorul de apa in sistem watercooler La Fantana Bucuresti isi propune pentru anul viitor o cifra de afaceri de 33 de milioane euro, in avans cu 65% fata de nivelul estimat pentru acest an, de 20 de milioane euro, cresterea fiind sustinuta de dezvoltarea pietei de profil.
Distribuitorul de apa La Fantana estimeaza pentru 2008 afaceri in crestere cu 65%, la 33 mil. euro.
"Evolutia crescatoare a cifrei de afaceri este data in primul rand de maturizarea pietei, care acum intelege beneficiile unui serviciu de aprovizionare cu apa in sistem watercooler a birourilor si a locuintelor", a declarat Cristian Amza, directorul general si fondatorul companiei.
La Fantana estimeaza vanzari de 108 milioane de litri in 2008, fata de volumul de 90 de milioane de litri prognozat pentru 2007. Pentru acest an, reprezentantii firmei se asteapta la un EBITDA (profit inaintea deducerii dobanzii, taxelor, deprecierii si amortizarii - n.r.) de 5,5 milioane de euro. Anul trecut, La Fantana a inregistrat o cifra de afaceri de 15 de milioane de euro si un volum de apa vanduta de aproximativ 68 de milioane de litri, potrivit datelor companiei.
Investitiile derulate de distribuitor vizeaza in special dezvoltarea serviciilor, bugetul prevazut pentru urmatorii doi ani ridicandu-se la aproximativ patru milioane de euro anual. Potrivit directorului general La Fantana, dezvoltarea companiei se va baza in urmatorii ani pe crestere organica, fiind putin probabila achizitia altor firme cu activitati in productia si distributia de apa in sistem watercooler. Firma a lansat recent serviciul Stil La Fantana, destinat consumatorilor casnici.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.